+31 614 101 567
Moesdijk 15a, 6004AX Weert
Aprilia Moto Guzzi CFmoto

De Zwart Motoren

Aprilia Specialist: de Zwart Motoren Weert

de Zwart Motoren, gevestigd in Weert, is met trots de Aprilia specialist van Nederland. Als officieel erkende dealer van Aprilia hebben wij ons volledig toegewijd aan dit prachtige merk. Onze passie voor Aprilia gaat ver terug en heeft geleid tot de oprichting van de Zwart Motoren in 2014. We zijn officieel Aprilia dealer, waarmee we erkend zijn als reparateur met de specifieke kennis, gereedschappen en apparatuur om uw Aprilia motor volledig te onderhouden.

Onze geschiedenis en passie

De passie voor Aprilia ontstond op mijn 16e met de aanschaf van mijn eerste Aprilia RS50 schakelbrommer. Op mijn 18e volgde mijn eerste motor, de Aprilia RS 250 Reggiani replica. Deze passie heeft zich door de jaren heen ontwikkeld en in 2014 heb ik mijn eigen bedrijf, de Zwart Motoren, opgericht. Trots kan ik zeggen dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken. In 2015 werd ons eerste zoontje Max geboren, vernoemd naar de bekende Italiaanse motorcoureur Max Biaggi.

Dealerschap van Aprilia

Sinds 2023 mogen wij ons officieel dealer noemen van Aprilia. Ons doel is eenvoudig: “Klantgerichte service met Passie!” Bij de Zwart Motoren streven we ernaar om elke klant de best mogelijke Aprilia-ervaring te bieden, zowel bij de aanschaf als het onderhoud van hun motorfiets. Onze showroom in Weert staat vol met de nieuwste modellen en klassiekers.

Collectie klassiekers

Bij de Zwart Motoren vindt u een prachtige collectie klassiekers van het merk Aprilia. Denk aan bijzondere exemplaren zoals de Aprilia RSV Mille SP, Aprilia RSV1000 Nera, Aprilia RS250 Reggiani, Aprilia Tuono Limited, Aprilia Tuono Racing, Aprilia RSV1000 Haga replica, en meer. U bent van harte welkom om deze unieke motoren te komen bewonderen.