+31 614 101 567
Moesdijk 15a, 6004AX Weert
Aprilia Moto Guzzi CFmoto

De Zwart Motoren

Dealerschap

De Zwart Motoren is Officieel dealer van het merk Aprilia, Moto Guzzi en CFMOTO. Dit betekent dat wij nieuwe motorfietsen verkopen van deze merken en dat wij een erkend reparateur zijn voor deze merken. Wij beschikken over alle specifieke kennis, gereedschappen en apparatuur om uw Aprilia, Moto Guzzi en CFMOTO volledig te onderhouden. Voor nieuwe motorfietsen, onderdelen, modificaties, updates, accessoires, merchandise en garantieclaims kunt u bij ons terecht. Wij leveren veel OEM onderdelen direct uit voorraad.

De Zwart Motoren is de Aprilia specialist van ZUID Nederland en uw adres voor Moto Guzzi en CFMOTO.


Passie voor Aprilia!

De passie voor het merk Aprilia is ontstaan toen ik (Jarno) op mijn 16e mijn eerste Aprilia RS50 schakelbrommer kocht. Hierna volgde op mijn 18e mijn eerste motor: de Aprilia RS 250 Reggiani replica.

Passie

De passie voor het merk bleef ontwikkelen en vele types Aprilia’s volgde. In 2014 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf de Zwart Motoren! Trots kan ik zeggen dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken. In 2015 is ons eerste zoontje Max geboren. Voor de meeste Aprilia kenners geen onbekende naam. Onze Max hebben wij vernoemd naar Italiaans motor coureur Max Biaggi.

Dealerschap

Vanaf 2023 heeft de Zwart Motoren het dealerschap van Aprilia. Voor 2023 verkochten wij ook al nieuwe Aprilia motorfietsen. Vanaf 2024 is daar ook het dealerschap van Moto Guzzi en CFMOTO bij gekomen.

Ons doel: “Klantgerichte service met Passie!”

Klassiekers/ Collectors

De Zwart Motoren heeft prachtige collectie van het Merk Aprilia ten toon gesteld staan. U bent altijd welkom deze te bewonderen. Denk aan een Aprilia rsv mille SP, Aprilia rsv1000 Nera, Aprilia rs250 Reggiani, Aprilia Tuono Limited 2x, Aprilia Tuono Racing 2x, Aprilia rsv1000 Haga replica, etc.

Aprila Service dealer

Vanaf 2019 is de Zwart Motoren een officieel service punt van Aprilia geworden. Dit betekent dat wij door de fabrikant aangewezen zijn als erkend reparateur. Wij beschikken over alle specifieke kennis, gereedschappen en apparatuur om uw Aprilia volledig te onderhouden.