+31 614 101 567
Moesdijk 15a, 6004AX Weert
Aprilia Moto Guzzi CFmoto

De Zwart Motoren

DE ENIGE ECHTE DE ZWART MOTORVERZEKERING

Speciaal voor jou als gewaardeerde klant hebben we de exclusieve De Zwart Motorverzekering ontwikkeld. Niet alleen bieden we je een aantrekkelijke premie, ook de voorwaarden zijn erg motorvriendelijk!

Rijd direct verzekerd met je nieuwe motor weg bij De Zwart Motoren
De eerste 10 dagen gratis verzekerd
Flexibel allrisk verzekeren, wanneer jij het wilt!*
Uitgebreide dekking voor helm, motorkleding en bagage*
Tot 36 maanden aanschaf- en nieuwwaarderegeling*
Korting op jouw eigen risico bij schadeherstel door De Zwart Motoren

*Afhankelijk van gekozen dekking.

Bereken direct jouw premie hieronder:

VERZEKER JOUW MOTOR PER DAG!

Betaal niet teveel en sluit vandaag nog de nieuwe Flex Casco verzekering af! Hiermee kun je per dag jouw allriskdekking op- of afschalen met een handige app. Staat de Flex Casco uit, dan blijf je goed verzekerd tegen diefstal en brand (WA+). Zet je de Flex Casco aan, dan is ook de schade aan je
eigen motor gedekt als je onverhoopt toch een slipper maakt. Zeker niet verkeerd als je een toerrit met de club gaat maken, een weekendje weg of op vakantie naar het buitenland gaat, of gewoon als de zon laag hangt of het wegdek nat is.

Goed verzekerd zijn, hoeft niet duur te zijn!
Bereken direct jouw flexibele dagpremie »

TOP HERSTEL BIJ SCHADE

Een ongeluk zit vaak in een kleine (dode) hoek. Als motorliefhebber is het extra vervelend als je schade maakt aan jouw motor. Dat begrijpen wij bij De Zwart Motoren. Daarom krijg je van ons € 75,- korting op jouw eigen risico wanneer je de schade laat herstellen door onze ervaren monteurs. Ook schade aan je helm, motorkleding en bagage is op de De Zwart Motorverzekering extra gedekt, standaard tot maar liefst € 2.500,- (vanaf WA+).

Schade laten repareren »

JOUW MOTOR TOTAL LOSS OF GESTOLEN?

Als de schade groter is dan de waarde van je motor, dan is die helaas total loss. Herstellen is dan. vaak te duur. Daarom kun je gebruik maken van onze unieke nieuwwaarde- of aanschafwaarderegeling, tot maar liefst drie jaar na aanschaf (vanaf WA+). Ook bij diefstal.

 • Nieuwwaarderegeling
  Ben je Allrisk verzekerd? Dan ontvang je bij diefstal of total loss de nieuwwaarde terug gedurende het eerste jaar na aanschaf van jouw nieuwe motor bij De Zwart Motoren. Ook als die in prijs gestegen is.
 • Aanschafwaarderegeling
  Ben je WA+, Flex Casco of Allrisk verzekerd? Wanneer je jouw motor (nieuw of gebruikt) hebt aangeschaft bij De Zwart Motoren, ontvang je bij diefstal of total loss de eerste drie jaar na aanschaf de aanschafwaarde terug tot een maximum van € 25.000,-. Vanaf het vierde jaar ontvang je de dagwaarde. Bij Allrisk geldt in het vierde jaar nog een afschrijving van 4% per maand tot de dagwaarde. Je ontvangt dus nooit minder dan de dagwaarde.

Schade melden bij verzekeraar, zie hieronder:

DIEFSTALPREVENTIE

Samen met jou houden we onze schadelast beheersbaar en daarmee de premies laag. We verwachten dan ook dat je een aantal maatregelen neemt in verband met diefstalpreventie. Zo vragen we je jouw motor ten alle tijden met zowel een standaard slot als een goedgekeurd ART4-slot vast te zetten. Afhankelijk van de waarde van jouw motor en je woonplaats kunnen er aanvullende preventie- en stallingseisen gelden. Bel gerust met onze verzekeringsadviseur op tel. 0578 – 200 155 als je hier meer over wilt weten.

DEKKINGSOVERZICHT

KORTINGSREGELINGEN

 • Eerste 10 dagen gratis verzekerd bij De Zwart Motoren
  Koop je jouw motor bij De Zwart Motoren? Vanaf de tenaamstelling van jouw motor ontvang je de eerste 10 dagen premie van ons!
 • Korting bij schadeherstel door De Zwart Motoren
  Laat je bij schade jouw motor bij De Zwart Motoren herstellen? Dan ontvang je € 75 korting op jouw eigen risico!
 • Beveiligingskorting
  Wanneer je jouw motor extra beveiligt met een ingebouwd Track & Trace-systeem van het keurmerk CCV Voertuigbeveiliging uit onze werkplaats, dan ontvang je een mooie korting op de diefstalpremie. Ook vervalt dan jouw verplichte eigen risico bij diefstal!
 • En meer kortingen…
  • Neem jouw opgebouwde korting voor schadevrij rijden van jouw auto of een andere motor over op je motorverzekering met het Meerwielenplan.
  • Kies voor de kilometerkorting als je minder dan 5.000km per jaar rijdt.
  • En staat jouw motor de hele winter (van 15 dec. tot 1 mrt.) in de schuur of stalling?
   Kies dan voor de winterstopkorting, zodat je in die periode wel gedekt bent tegen
   schade door brand, diefstal, storm of opzettelijke beschadiging door anderen. Maar
   niet voor schades door deelname aan het verkeer.

AANVULLENDE DEKKINGEN

We hebben een aantal aantrekkelijke, optionele dekkingen voor jou ontwikkeld:

 • Opzittenden schadeverzekering
  Met deze dekking verzeker je de personen op de motor voor de gevolgen van een ongeluk, inclusief de bestuurder! Denk aan medische kosten, misgelopen inkomsten of bij invaliditeit. Ook schade aan motorkleding of bagage is meeverzekerd.
 • Verkeersrechtsbijstand
  Professionele juridische ondersteuning bij verkeersconflicten. Denk aan het terugvragen van schades aan derden, geschillen over inname van het rij- of kentekenbewijs, of geschillen in het buitenland.
 • Uitbreiding accessoires
  Wil je jouw standaard dekking (€ 500) voor accessoires inclusief telecommunicatie uitbreiden? Dat kan! Kies voor een dekking van € 2.500 of € 5.000. Bij schade wordt de dagwaarde van jouw accessoires vergoed.

HULP BIJ PECH

Kies je voor de aanvullende pechhulpdekking? Dan kun je bij pech rekenen op een snelle en professionele hulpdienst die 24/7 bereikbaar is. Je kunt kiezen uit dekking in alleen Nederland of in heel Europa. In beide gevallen is woonplaatsservice inbegrepen!

Kan jouw motor niet direct gerepareerd worden? Binnen Nederland heb je bij pech recht op 2 dagen vervangend vervoer. Bij pech in je eigen woonplaats is dat 1 werkdag. Ben je in Europa en kan jouw motor niet binnen 48 uur gerepareerd worden? Dan dekt deze aanvullende verzekering de repatriëring van jouw motor en bagage naar Nederland en wordt tevens het gebruik van vervangend vervoer vergoed tot 21 dagen.

ALARMNUMMERS

Ongeval?

 • Bel binnen Nederland: +31 (0)592 390 545
 • Bel buiten Nederland: +31 (0)70 314 51 50

Pech? (indien meeverzekerd)

 • Bel binnen Nederland: +31 (0)88 299 3388
 • Bel buiten Nederland: +31 (0)592 390 814

POWERED BY

Het beheer en de administratie van de De Zwart Motorverzekering wordt uitgevoerd door:

Veldhuis Advies
Postbus 1, 8180 AA Heerde
T. 0578 – 200155
E. dezwart@motorpolis.direct

Bekijk onze dienstenwijzer »

Bekijk onze algemene voorwaarden »

Bekijk ons privacy reglement »

Het risico van de De Zwart Motorverzekering wordt gedragen door Unigarant Verzekeringen.

Bekijk de polisvoorwaarden »

Bekijk de verzekeringskaart »

Download Europees Schadeformulier »