Aprilia Riders Association

Waarom sponsoren wij de Aprilia Riders Association?
Passie voor Aprilia! De passie voor het merk Aprilia is ontstaan toen ik (Jarno) op mijn 16e mijn eerste Aprilia RS50 schakelbrommer kocht. Hierna volgde op mijn 18e mijn eerste motor: de Aprilia RS 250 Reggiani replica.


Passie
De passie voor het merk bleef ontwikkelen en vele types Aprilia’s volgde. In 2014 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf de Zwart Motoren! Trots kan ik zeggen dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken. In 2015 is ons eerste zoontje Max geboren. Voor de meeste Aprilia kenners geen onbekende naam. Onze Max hebben wij vernoemd naar Italiaans motor coureur Max Biaggi.

Merkbeleving 
Ik draag het merk Aprilia een warm hart toe en wil dit met anderen delen. Om de Aprilia rijders van Nederland hierin te steunen sponsoren wij de Aprilia Riders Association. Dit is de merkenclub voor en door Aprilia rijders. Wij hopen dat de leden door onze bijdrage nog meer kunnen genieten van de merkbeleving.

Service Point
Anno 2019 heeft de Zwart Motoren een ruim aanbod aan Aprilia occasions en zijn wij ‘het’ service punt voor Aprilia onderhoud. Wij beschikken over alle specifieke kennis, gereedschappen en apparatuur om uw Aprilia volledig te onderhouden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor nieuwe/ gebruikte Aprilia onderdelen, modificaties, updates, accessoires, merchandise en garantieclaims. 

Ons doel: “Klantgerichte service met Passie!”

Ledenvoordeel:
Leden van de Aprilia Riders Association ontvangen bij de Zwart Motoren 10% korting op Aprilia kleding en Merchandise en het uurloon bij een grote onderhoudsbeurt aan hun Aprilia*. *Alleen geldig op vertoon van lidmaatschapsnummer & controle ledenlijst.


Meer informatie over de club: 
Word lid van de Aprilia Riders Association 


Wat doen wij als club? 

  • Tourritten 
  • Technische avonden of middagen 
  • Een gezellig clubweekend 
  • Buitenland ritten en fabrieksbezoeken 
  • En natuurlijk onderhouden we een goed contact met de importeur, zodat we je de laatste nieuwtjes als eerst kunnen mededelen.

Als clublid krijg je ook nog eens toegang tot het ‘Members gedeelte’ op het forum. Daar vind je nog meer informatie over jouw Aprilia, vooraankondigingen over evenementen of circuitdagen, handige tips, downloadbare routes en nog veel meer. Nadat je lid bent geworden en je je lidmaatschapsnummer ontvangen hebt, kun je het laten ‘upgraden’ naar ‘Aprilia member’. Mail even je gegevens naar ledenadm@aprilia-riders.nl en je krijgt zo spoedig mogelijk toegang tot het ledengedeelte.

Je eigen ARA clubpas 
Je ontvangt als lid een Aprilia Riders Assosiation clubpas waarmee je zeer veel voordelen kan behalen: 

Kortingen 

  • Bij Clubsponsors

Andere voordelen

  • Je steunt je club 
  • Toegang besloten deel van ons forum 
  • RSV Mille Clubracer tegen kleine vergoeding te boeken
  • Spreekplatform voor Aprilia

En nog veel meer!

Dus:
Heb je een Aprilia of draag je het merk een warm hart toe, aarzel dan niet langer en meld je aan! 

Neem een kijkje op de website van Aprilia Riders Association