+31 614 101 567
Moesdijk 15a, 6004AX Weert
Aprilia Moto Guzzi CFmoto

De Zwart Motoren

Bestellen en verzending

Bestellen, Verpakken & Verzenden en Leveren van uw bestelling! 
Klik bij het artikel van je keuze op de in winkelmand bestelknop. Vul je gegevens in en kies je bezorg- en betaalvoorkeuren. Rond de bestelling af door op bestelling afronden te klikken. Wanneer wij uw bestelling in goede orde hebben ontvangen zullen we deze in behandeling nemen. U ontvangt een bevestiging van uw bestelling via het door u opgegeven e-mailadres. Pakketten worden door ons aangemeld bij de DHL. Wij koppelen de verzending aan uw e-mailadres. Zo kunt u uw bestelling volgen door middel van track and trace. 

Verzending 
Uw bestelling wordt binnen 3 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden. Bent u niet thuis als de DHL bezorger komt voor bezorging? Dan vind u een kaart in de brievenbus met daarop een bezorgcode. Met behulp van die bezorgcode en de postcode kunt u een nieuwe aflever mogelijkheid selecteren. DHL kan het pakket eventueel ook bezorgen bij een DHL Parcelshop of bij uw buren. In beide gevallen levert DHL uw pakket daar dan de volgende werkdag af. 

Retourneren 
Niet tevreden? = Geld terug… U heeft als consument een wettelijke opzegtermijn van veertien dagen op al onze aankopen in de webshop. Uw aankoop moeten binnen 14 dagen teruggestuurd worden. Nadat uw product bij ons is aangekomen boeken we u binnen 14 dagen geld retour. Producten moeten in dezelfde staat retour als ontvangen. Bij beschadiging of afwijking kan er een bedrag aan kosten in mindering worden gebracht. Gebruikte motor onderdelen die retour komen worden gecontroleerd op authenticiteit van de Zwart Motoren.

Wilt u de aankoop binnen deze wettelijke opzegtermijn van veertien dagen na ontvangst van het product ontbinden? 


Let op: de reeds betaalde kosten voor verpakken en verzenden krijgt u terugbetaald.

De retourkosten zijn voor u!(Retourneren is niet van toepassing op gebruikte elektronische motoronderdelen!) 

Heeft u nog vragen? Bel dan naar +31 614 101 567.