+31 614 101 567
Moesdijk 15a, 6004AX Weert
Aprilia Moto Guzzi CFmoto

De Zwart Motoren

Voorwaarden Aankoop Motor 

Afbeeldingsresultaat voor prijs

Prijzen en Garantie:
Alle prijzen vermeld op onze website, in onze showroom of mondeling aan u medegedeeld gelden enkel voor de aanschaf van het motorvoertuig in betreffende toestand. De prijzen zoals vermeld is de prijs inclusief 12 maanden garantie met een maximum aantal van 1000 kilometers. (wij hanteren de https://motorgarantie.nl/ garantie voorwaarden)* Bij nieuwe motorvoertuigen is de fabrieksgarantie van toepassing. Let op! bij jong gebruikte occasions met geldige fabrieksgarantie is deze voorliggend.

*Motorvoertuigen die opdracht van een klant worden verkocht (consignatie verkopen) zijn uitgesloten van garantie! 

loep - icon-1294531_960_720 - Tweuus

Motor bezichtigen:
Wanneer u een afspraak maakt om een motorvoertuig te komen bezichtigen betekent dit niet dat wij een motorvoertuig voor u reserveren! Wie het eerst komt wie het eerst maalt. 

Afbeeldingsresultaat voor koopovereenkomst logo

Koopovereenkomst:
Na een mondelinge overeenkomst in onze showroom stellen wij direct een koopovereenkomst op. Een motorvoertuig wordt pas gereserveerd als u het voertuig ter plekke heeft bekeken*, er een koopovereenkomst is opgesteld/getekend en u vervolgens de overeengekomen aanbetaling heeft voldaan. Dit doen wij om duidelijke transparante afspraken te maken over de aankoop. Als de gemaakte afspraken op papier staan, is voor beide partijen duidelijk welke afspraken gemaakt zijn. In de koopovereenkomst leggen wij alle afspraken met de verkoper vast. * Nieuwe motorvoertuigen op bestelling uitgesloten 

Let op: Bij nieuwe motorvoertuigen op bestelling bent u verplicht het specifiek bestelde voertuig af te nemen. Wij bestellen het voertuig dan speciaal voor u! Bij het bestellen van nieuwe motorvoertuigen is er sprake van levertijd en besteltijd voor het kenteken. 

Afbeeldingsresultaat voor prijs

Aanbetaling als zekerheidstelling:
Nadat een koopovereenkomst door beide partijen getekend is volgt een aanbetaling. De aanbetaling is voor ons een zekerheidstelling. Een motorvoertuig is pas aan u verkocht wanneer de aanbetaling binnen is. Zonder aanbetaling reserveren wij geen motoren! Wij hanteren een aanbetaling van 10% van het aankoopbedrag van het motorvoertuig met een minimum van €1000. U weet met een zeker dat het motorvoertuig uw eigendom wordt; Wij weten zeker dat het motorvoertuig verkocht is. 

Let op: Wanneer de koopovereenkomst is getekend en de aanbetaling is gedaan is er geen restitutie van de aanbetaling mogelijk. 

Afbeeldingsresultaat voor pinnen

Betaling: 
De betaling van het resterende bedrag dient voldaan te zijn bij ophalen / afleveren. U kunt bij ons (mobiel) pinnen, contant betalen of geld via de bank overmaken. Goederen worden pas meegegeven zodra ze volledig zijn betaald. 

Versie 1: 01-01-2019 

Versie 2: Update: 01-01-2020

Versie 3: 12-05-2022

Versie 4: 09-06-2024