+31 614 101 567
Moesdijk 15, 6004AX Weert

De Zwart Motoren

cof

De Zwart Motoren is de plek voor motor onderhoud en reparaties in Weert en omgeving! 

U kunt bij ons terecht voor onderhoudsbeurten en reparaties aan uw motorfiets. Alle merken zijn bij ons welkom. Onze werkplaats is voorzien van professionele gereedschappen en apparatuur waarmee wij vakkundig onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren. De Zwart Motoren is Authorized service dealer van het merk Aprilia. Dit betekent dat wij nieuwe Aprilia motoren verkopen en door Aprilia erkend reparateur zijn. Wij beschikken over alle specifieke kennis, gereedschappen en apparatuur om uw Aprilia volledig te onderhouden. Voor nieuwe Aprilia motorfietsen, onderdelen, modificaties, updates, accessoires, merchandise en garantieclaims kunt u bij ons terecht. Wij leveren veel OEM Aprilia onderdelen direct uit voorraad.

Onderhoud
U kunt bij ons terecht voor onderhoudsbeurten en reparaties aan uw motorfiets. Alle merken zijn bij ons welkom.

Diagnose stellen
Wij kunnen storingen uitlezen en resetten. Hierbij maken wij gebruik van de diagnose apparatuur van TEXA en PADS.

Banden montage
Tevens leveren wij tegen scherpe prijzen banden. We monteren + balanceren de banden vakkundig met de benodigde kennis en apparatuur.

Schadereparatie
Voor schadereparatie of taxatie en een goede afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij bent u bij de ons aan het juiste adres! In onze werkplaats wordt zorgvuldig omgegaan met uw motor. De werkplaats is voorzien van alle benodigde gereedschappen en apparatuur.

Verkoop onderdelen en accessoires
Wij hebben een grote voorraad gebruikte onderdelen welke te vinden zijn in onze webshop. Ook voor nieuwe onderdelen en accessoires kunt u bij ons terecht.

 

Motor aankoopkeuring of een motor importeren?
Wanneer u een motorfiets aanschaft wilt u veilig de weg op. Om de aandachtspunten van uw gekochte motorfiets inzichtelijk te maken kunnen wij voor een kleine vergoeding een aankoop keuring uitvoeren. Wilt u advies/ondersteuning bij het importeren van een motor? ook dan kunt u bij ons terecht.

Aprilia service point
Wij zijn Authorized service point van het merk Aprilia. Dit betekent dat wij een door Aprilia erkend reparateur zijn. Wij beschikken over alle specifieke kennis, gereedschappen en apparatuur om uw Aprilia volledig te onderhouden. Voor nieuwe Aprilia onderdelen, modificaties, updates, accessoires, merchandise en garantieclaims kunt u bij ons terecht. Heeft u het 35KW rijbewijs en dient uw Aprilia Shiver of Aprilia Dorsoduro omgezet te worden voor het A2 rijbewijs? Wij doen dit met de officiële Aprilia software. De gegevens worden vervolgens officieel aangepast bij het RDW. Geen gedoe met testbank uitdraaien en verzekeringen. Ook is het mogelijk uw motor terug te zetten op vol vermogen wanneer u het A rijbewijs heeft gehaald en het rijden op 35KW niet meer noodzakelijk is.

Breng en haal service
Bent u niet in de mogelijkheid om uw motor te brengen voor onderhoud/reparatie dan kunnen wij uw motor tegen een kleine vergoeding bij u thuis ophalen/terugbrengen.