+31 614 101 567
Moesdijk 15a, 6004AX Weert
Aprilia Moto Guzzi CFmoto

De Zwart Motoren

cof

De Zwart Motoren is de plek voor motor onderhoud en reparaties in Weert en omgeving! 

U kunt bij ons terecht voor onderhoudsbeurten en reparaties aan uw motorfiets. Alle merken zijn bij ons welkom. Onze werkplaats is voorzien van professionele gereedschappen en apparatuur waarmee wij vakkundig onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren. De Zwart Motoren is dealer van het merk Aprilia, Moto Guzzi en CFMOTO. Dit betekent dat wij nieuwe Aprilia, Moto Guzzi en CFMOTO motorfietsen verkopen en een door Aprilia, Moto Guzzi en CFMOTO erkend reparateur zijn. Wij beschikken over alle specifieke kennis, gereedschappen en apparatuur om uw Aprilia, Moto Guzzi en CFMOTO volledig te onderhouden. Voor nieuwe Aprilia, Moto Guzzi en CFMOTO motorfietsen, onderdelen, modificaties, updates, accessoires, merchandise en garantieclaims kunt u bij ons terecht. Wij leveren veel OEM onderdelen direct uit voorraad.

Onderhoud
U kunt bij ons terecht voor onderhoudsbeurten en reparaties aan uw motorfiets. Alle merken zijn bij ons welkom.

Diagnose stellen
Wij kunnen storingen uitlezen en resetten. Hierbij maken wij gebruik van de diagnose apparatuur van TEXA en PADS.

Banden montage
Tevens leveren wij tegen scherpe prijzen banden. We monteren + balanceren de banden vakkundig met de benodigde kennis en apparatuur.

Schadereparatie
Voor schadereparatie of taxatie en een goede afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij bent u bij de ons aan het juiste adres! In onze werkplaats wordt zorgvuldig omgegaan met uw motor. De werkplaats is voorzien van alle benodigde gereedschappen en apparatuur.

Verkoop onderdelen en accessoires
Wij hebben een grote voorraad gebruikte onderdelen welke te vinden zijn in onze webshop. Ook voor nieuwe onderdelen en accessoires kunt u bij ons terecht.

 

Motor aankoopkeuring of een motor importeren?
Wanneer u een motorfiets aanschaft wilt u veilig de weg op. Om de aandachtspunten van uw gekochte motorfiets inzichtelijk te maken kunnen wij voor een kleine vergoeding een aankoop keuring uitvoeren. Wilt u advies/ondersteuning bij het importeren van een motor? ook dan kunt u bij ons terecht.

Aprilia, Moto Guzzi en CFMOTO dealer

Wij zijn dealer van het merk Aprilia, Moto Guzzi en CFMOTO. Dit betekent dat wij beschikken over alle specifieke kennis, gereedschappen en apparatuur om uw Aprilia volledig te onderhouden. Voor nieuwe Aprilia, Moto Guzzi en CFMOTO onderdelen, modificaties, updates, accessoires, merchandise en garantieclaims kunt u bij ons terecht. Heeft u het 35KW rijbewijs en dient uw motorfiets omgezet te worden voor het A2 rijbewijs? Wij doen dit met de officiële software. De gegevens worden vervolgens aangepast bij het RDW door gebruik van officiële documenten van de fabrikant. Geen gedoe met testbank uitdraaien en verzekeringen. Ook is het mogelijk uw motor terug te zetten op vol vermogen wanneer u het A rijbewijs heeft gehaald en het rijden op 35KW niet meer noodzakelijk is.

Breng en haal service

Bent u niet in de mogelijkheid om uw motor te brengen voor onderhoud/reparatie dan kunnen wij uw motor tegen een kleine vergoeding bij u thuis ophalen/terugbrengen.